Mamiya Nederland

PocketWizard nieuws, de V-grip Air en de nieuwe 35mm DGeachte lezer,

Hierbij nog even een update van een aantal nieuwe Mamiya producten. Deze zijn vanaf nu leverbaar:

DE NIEUWE VERTICALE GRIP GB401 is speciaal ontworpen in combinatie met de Mamiya 645DF body. De grip beschikt over een ontspanknop, instelwielen voor en achter, een AE lock en een AF lock knop. Met een schakelaar bij de ontspanknop, kunt u de modus single, continu of mirror-up kiezen.Dit product is speciaal ontworpen met de mode- en portret-fotograaf in gedachte, en zorgt voor een stabiele grip tijdens het maken van verticale opnames. De grip kan gevoed worden met gewone AA penlights of oplaadbare nickel hydride penlights maar ook met de accu's van de DM-serie achterwanden.. Op het LCD scherm van de camera wordt de batterijstatus van de grip weergegeven. De grip beschikt ook over een 'smart' functie. Deze functie maakt het mogelijk om draadloos een groot aantal studioflitsers te ontsteken waaronder Profoto.

Mamiya heeft goed geluisterd naar de professionals en heeft ervoor gezorgd dat de camera een verlengstuk van de fotograaf wordt.

 

-Het nieuwe Mamiya 645AF 35mm f 3.5 D objectief heeft een hoek van 90° en is ongeveer te vergelijken met 24mm groothoek in 35mm formaat. Een unieke balans van extreme scherpte, briljant contrast, accurate en constante kleurweergave, maar bovenal high performance. Geschikt voor portret, landschap en documentatie-fotografie.

Het objectief kan het volledige 6x4,5 formaat uitlichten  en heeft door het gebruik van van floating elements  over het hele instelbereik uitstekende resultaten, waarbij de fotograaf heel snel via de AF/MF ring kan omschakelen van AF naar handmatige scherpstelling wanneer dat vereist is.

 

 

 

 

-PocketWizard kan het succes van de nieuwe TT-5 en TT-1 met moeite bijbenen, ook de schaarste aan specifieke grondstoffen vertraagd de productie. Half februari verwacht Mamiya Nederland weer een nieuwe levering.

-En vergeet niet te kijken in onze webshop! OP-OP

 

 

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer
Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief