Mamiya Nederland

Nieuw bij Profoto: de BatPacGeachte lezer,

Profoto, het meest toonaangevende merk in professionele flitsapparatuur introduceert met trots de Batpac:

De Batpac is een draagbare "power in a bag" unit, een combinatie van een speciale omvormer en een accu met hoge capaciteit. De BatPac levert energie voor de Profoto D1 monoheads, zodat het nu mogelijk is om op locatie te schieten met de D1 serie zonder de noodzaak van een stopcontact. Op de eerste plaats is de BatPac speciaal ontworpen voor het gebruik met "high power" units zoals de Profoto D1 serie, maar hij kan ook gebruikt worden met de Compact serie en de Acute2 generatoren.

De BatPac beschikt over geavanceerde veiligheidsfuncties en is zeer gemakkelijk in het gebruik. Het innovatieve ontwerp levert energie met een hoge stabiliteit. De techniek van de BatPac voorkomt een te hoog voltage, een te hoge temperatuur, low power, low battery voltage, enz., zodat uw kostbare apparatuur beschermt wordt. De BatPac van Profoto voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van de CE en IEC. De BatPac levert tot 600W continu stroom uit 2 geïntegreerde outlets.

Tevens kan de BatPac gebruikt worden om uw andere apparatuur aan te sturen, zoals: laptop, camera batterijen, continu licht, windmachine, koelbox en vele andere electrische apparatuur die u regelmatig nodig heeft tijdens een shoot.

Het hele pakket wordt keurig afgeleverd als een stevige comfortabele nylon tas met schouderband waarin alle onderdelen geïntegreerd zitten. Deze lang verwachte aanvulling op het Profoto assortiment geeft fotografen en filmers de creatieve vrijheid om onder de meest extreme omstandigheden hun vak uit te oefenen.

Technische specificaties:

Gewicht:                             11,2 Kg inclusief accu en tas.
Afmetingen:                       12x26x35 cm (lxhxb)
Max. vermogen:                 600W
Accu:                                 12V 17Ah Lood accu
Aantal Flitsen:                    300x/1000Ws ; 600x/500Ws ; 1200x/250Ws
Oplaadtijd:                        8 uur met de Profoto 2A lader.

Adviesprijs: €995,- excl. BTW.

Leverbaar vanaf begin Juni 2010.

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
Tel: 075-6144724
support@mamiya.nl
www.mamiya.nl

 

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief