Mamiya Nederland

Nieuw in ons assortiment; Rogue Photographic DesignGeachte Lezer,

Hierbij de introductie van een nieuw merk.

Watsonville, California, 16 Juni- Expoimaging is een bedrijf welke innovatieve camera-accessoires voor de fotografische markt ontwerpt, fabriceert en distribueert en o.a  de maker en bedenker is van de Expodisc. Nu introduceren zij een nieuw merk; namelijk Rogue Photographic Design. De Flasbender serie  is de eerste reeks van  tools uit de nieuwe Rogue Photographic Design lijn van lichtvormers.

De Rogue Flashbender serie omvat een nieuw systeem van vormbare lichtvormers  voor allerlei merken speedlights. Deze serie lichtvormers  zorgt voor meer controle van de belichting met speedlights wat de enthousiaste strobistfotograaf zeker zal aanspreken.

De flexibele, vormbare Rogue Flashbenders zijn ontwikkeld om het licht die richting op te sturen waar het gewenst is en om het af te schermen waar het niet nodig is. Het gepatendeerde  ontwerp bevat 3 metalen spiralen die het mogelijk maken om de reflector elke gewenste vorm te geven en te behouden. Deze veelzijdige, draagbare en robuuste lichtvormers, die gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit materialen, kunnen binnen enkele tellen bevestigd en gevormd worden. Na het gebruik kunnen de Flashbenders net zo snel weer verwijderd worden en plat opgevouwen in de tas meegenomen worden.

"Of je nu een professional of amateurfotograaf bent, op locatie of in de studio werkt;  om het flitslicht te krijgen zoals je wilt, zul je het toch moeten vormen en sturen," zegt Erik Sowder, CEO van Expoimaging, Inc. "Wij geloven dat de Rogue Flashbenders een grote stap voorwaarts zijn, qua veelzijdigheid, inzetbaarheid en gebruikersgemak voor iedereen die met speedlights fotografeert."

De Flashbenders worden eenvoudig bevestigd met een elastische strap met klitteband en zijn ontworpen om op elk merk handflitser te passen, zonder de noodzaak om allerlei verschillende adapters te hoeven aanschaffen.

Op dit moment zijn de Rogue Flashbenders verkrijgbaar in 3 modellen.

De Bounce Card/Flag kan als reflector gebruikt worden, maar ook als flag om het licht af te schermen. De Bounce Card/Flag beschikt over 1 spiraal om de reflector in de gewenste stand te buigen en te fixeren. Het gewicht is 85gr. En de afmetingen zijn 127x228mm.

Adviesprijs: €27,95 ex BTW.

De Reflector Small kan gebruikt worden als reflector, flag of als een snoot voor het produceren van een kleine cirkel van licht. De Reflector Small beschikt over 2 spiralen om de reflector in de gewenste stand te buigen en te fixeren. Het gewicht is 85gr. En de afmetingen zijn 254x178mm.

Adviesprijs: €32,95 ex BTW.

De Reflector Large kan gebruikt worden als reflector, flag of als een snoot voor het produceren van een kleine cirkel van licht. De Reflector Large beschikt over 3 spiralen om de reflector in de gewenste stand te buigen en te fixeren. Het gewicht is 170gr. En de afmetingen zijn 254x280mm.

Adviesprijs: €37,95 ex BTW.

Leverbaar vanaf eind Juni 2010.

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief