Mamiya Nederland

Nieuw product in ons assortiment.Mamiya Studiopartners voegt 2 nieuwe producten aan haar assortiment toe, namelijk de "Transceiver Caddy" en de "Jacket" van Hildozine.

De "Transceiver Caddy" is een gepatendeerde unit, speciaal ontworpen voor de transceivers van Pocket Wizard, die het mogelijk maakt om de Pocket Wizard op een lampstatief, statief, generator, etc. te monteren. Dit voorkomt dat de Pocket Wizard los aan een kabel bungelt en verlengt, mede daardoor, de levensduur van de transceiver.

De "Transceiver Caddy" kunt u gemakkelijk monteren op de Pocket Wizard via de statiefschroef aan de achterkant van de unit. Daarna kunt u de Pocket Wizard borgen door middel van het ‘bungee' koord. De Caddy is een simpele maar doeltreffende oplossing voor alle types van Pocket Wizard.

 

Een ander product van deze firma is de "Jacket".

De "Jacket" is een kunststof beschermkap die naadloos past op de Pocket Wizard modellen. Deze beschermkap zorgt er voor dat de behuizing en antenne van de Pocket Wizard goed beschermd wordt. Dus tijdens het vervoer kan de Pocket Wizard niet meer beschadigen door het tegen elkaar stoten/schuren van apparatuur in de koffer/tas.

De "Jacket" beschermkap is te gebruiken op de Pocket Wizard, met of zonder dat de "Transceiver Caddy" gemonteerd is.

De adviesprijs van de "Transceiver Caddy" is: €13,95 excl. BTW. Uit voorraad leverbaar.

De adviesprijs van de "Jacket" is: €7,95 excl. BTW. Binnenkort leverbaar.

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief