Mamiya Nederland

Nieuwe Creative Light productenGeachte lezer,

Creative Light heeft weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan hun bestaande assortiment. Het gaat om 1 softbox + grid en een aantal reflectieschermen.

De CL softbox 120x180cm RF is nu de grootste softbox in het assortiment van Creative Light en is perfect geschikt om grotere onderwerpen uit te lichten, zoals groepen, meubels, machines of mensen. Deze softbox is een welkome aanvulling op het toch al behoorlijke assortiment aan verschillende maten softboxen.
Voor optimale controle van het licht is er ook nog een softgrid 60 graden beschikbaar om het licht beter te sturen en om strooilicht te reduceren.

In tegenstelling tot de bestaande lijn van veelgebruikte CL reflectieschermen, biedt de nieuwe 5-in-1 versie 5 verschillende oppervlakten in een ronde vorm. In 1 reflector zitten de volgende varianten: zilver/zwart, sunlight/wit en transparant. Het is de perfecte tool voor fotografen en filmers op locatie, die zo min mogelijk willen meenemen en toch genoeg flexibiliteit willen hebben.

De 5-in-1 reflector is te verkrijgen in de maten: 50cm, 95cm en 120cm.
Het materiaal en metalen frame zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur en een prima prijs/kwaliteit verhouding zoals alle Creative Light producten.

Verder hebben ze een "Deluxe" variant uitgebracht van de standaard ronde reflectieschermen. Deze variant is nagenoeg vierkant van vorm en beschikt over een handgreep, zodat hij veel gemakkelijker is in het gebruik.

De "Deluxe" reflectieschermen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende versies; namelijk transparant, zilver/wit, sunlight/wit en goud/wit en in de volgende maten; 60cm, 80cm en 120cm.

Vanaf heden verkrijgbaar.

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
Tel: 075-6144724
support@mamiya.nl
www.mamiya.nl

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief