Mamiya Nederland

Nieuwe producten van HonlGeachte lezer,

Hierbij wil ik u attenderen op een aantal nieuwe producten van Honl Photo. Deze nieuwe producten zijn een zeer welkome aanvulling op het Honl assortiment en ik kan alvast verklappen dat het Honl Photo pakket nog verder uitgebreid zal worden in de toekomst.

Honl Photo Traveller 8 Softbox

Creëer prachtig, zacht licht met onze innovatieve nieuwe softbox, met de stevigheid en kwaliteit , die u van alle Honl Photo Professional producten mag verwachten. De softbox is extreem gemakkelijk op te zetten en wordt zeer eenvoudig bevestigd op de Speedstrap die wordt meegeleverd. Verder is de softbox gemakkelijk mee te nemen in uw cameratas, aangezien hij opvouwbaar is en minder dan 400 gram aan gewicht meebrengt. De Traveller softbox heeft tevens een zeer natuurlijke reflectie in de ogen van het onderwerp, wanneer gebruikt voor portretfotografie.

Adviesprijs excl. BTW €75,-
De softbox zal met ongeveer 2 weken verkrijgbaar zijn; reserveer tijdig bij uw Honl dealer.

Honl Photo Roll Up Filter Case

De Roll Up Filter Case is speciaal ontwikkeld voor de kleurfilterserie, aangezien er een grote kans bestaat op rondslingerende filters in de fototas op of locatie. De filtercase heeft plaats voor 30 filters en door het ontwerp zijn de filters zeer makkelijk te ordenen, en kunt u snel zien welk type u nodig heeft. Een ander voordeel is het zeer compacte formaat.

Adviesprijs excl. BTW €15,95
De filtercase zal met ongeveer 2 weken verkrijgbaar zijn; reserveer tijdig bij uw Honl dealer.

Honl Snoot 8 Zebra

De zeer populaire Snoot 8 is nu ook verkrijgbaar in een versie met een goud/zilver gestreept patroon; oftewel de "Zebralook". De Zebrasnoot zorgt voor een aangename warme look en huidtoon bij portretten en heeft hetzelfde effect als het licht van een ondergaande zon.
Het effect is ongeveer vergelijkbaar met filter 1/4 CTO van Honl.

Door een snoot te vormen, is het mogelijk om het licht te concentreren om dramatische lichteffecten te bereiken. Kortom, perfect voor prachtige highlights en portretten, maar ook prachtig voor flitsende achtergrond-effecten.

Adviesprijs excl. BTW €23,95
Levertijd: Is uit voorraad leverbaar

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief