Mamiya Nederland

Nieuwe producten van Mamiya.Mamiya lanceert nieuwe 645DF camera naar aanleiding van de vele verzoeken, wereldwijd, van professionele fotografen.

De Mamiya 645DF is exclusief ontworpen voor het gebruik met digitale achterwanden. Hieronder volgen een aantal nieuwe en verbeterde functies waardoor de 645DF een essentieel stuk gereedschap wordt voor de professionele fotograaf. De Mamiya 645DF is zodanig ontwikkeld, dat er gebruik gemaakt kan worden van objectieven met centraalsluiters, de 80mm, 55mm en de 110mm,die binnenkort verkrijgbaar zijn.

*Het gebruik van centraalsluiter-objectieven.
Wanneer de Mamiya 645DF gebruikt wordt met een centraalsluiter objectief, dan kan de fotograaf met een flits-synchronisatietijd tot 1/800sec werken. Het centraalsluiter objectief + 645DF camera zijn bij daglicht overdag een ideale combinatie voor flitsfotografie op locatie. Zelfs met een centraalsluiter objectief bevestigd, kunnen sluitertijden tot 1/4000sec ingesteld worden met de spleetsluiter van de camera zelf. De fotograaf heeft de vrijheid om te kiezen voor de spleetsluiter van de camera of voor de centraalsluiter van het bevestigde LS objectief.

*Gereduceerde sluiter-vertraging
Door het optimaliseren van de communicatie tussen camera, objectief en achterwand en door een verbeterde snelheid van het sluiten van het diafragma, is de sluitervertraging grotendeels gereduceerd. Doordat het ontspannen van de sluiter nu sneller gaat, hoeft de fotograaf zich niet druk te maken over het missen van de perfecte foto.

*Verbeterde autofocus snelheid
Nieuwe "AF gearing" zorgt voor een snellere autofocus. De Mamiya 645DF geeft de gebruiker de flexibiliteit om te kiezen tussen AF fast mode (i.c.m open diafragma's) of high precision AF mode (heeft een grotere precisie).

*Verbeterde auto-bracketing
De fotograaf kan een specifiek aantal opnames instellen voor de auto-bracketing functie en het bereik is ook instelbaar. Auto-bracketing is daardoor makkelijker in het gebruik voor de professionele fotograaf.

*Fotograferen met intervaltijden
De Mamiya 645DF kan zo ingesteld worden dat hij, herhaaldelijk, automatisch ontspant volgens de ingestelde intervalperiode. Deze functie zorgt ervoor dat de fotograaf niet steeds de ontspanknop hoeft te activeren en is vooral handig voor fixed point observatie of luchtfotografie.

*Gebruiksvriendelijker custom-functie menu
De fotograaf heeft toegang tot het custom-menu via de exposure mode button en bestaat uit 3 usermodes. Per user kunnen er verschillende instellingen of voorkeuren vastgelegd worden, zoals bijv. Belichting-modus, scherpstelpunt en meetmethode. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat de fotograaf zich volledig kan concentreren op het maken van perfecte beelden, in plaats van continu bepaalde instellingen te moeten veranderen. Er zijn 19 verschillende categorieen beschikbaar.

*Vertraagde sluiter ten behoeve van mirror-up fotografie
De Mamiya 645DF heeft een functie waardoor de sluiter vertraagd kan worden, wanneer men gebruik maakt van fotografie met spiegelopklap. Deze instelling zorgt ervoor dat spiegel gerelateerde trillingen voorkomen worden en maakt het mogelijk om haarscherpe, bewegingsvrije opnames te maken.

*Time modus
De Mamiya 645DF biedt langere belichtingstijden van 1,2,4,8,15,30 en 60 minuten om optimaal te profiteren van de Low-Noise mogelijkheden van de nieuwe M-serie digitale achterwanden. In tegenstelling tot de Bulb instelling is de Time mode een nieuw toegevoegde functie van de 645DF.

*Hoge compatibiliteit
De Mamiya 645DF is compatible met alle MamiyaM-serie achterwanden, M18, M22, M31, Mamiya ZD back en ZD back Double Buffer, maar ook andere merk achterwanden met het MSCE systeem. Ook de hele range AF objectieven en 645AF accessoires kunnen gebruikt worden. Het maakt de overweging om te upgraden naar de 645DF gemakkelijk en waardevol.

Leverbaar vanaf November.

Prijs 645DF body:  €3990,- excl. BTW

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer
Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nlCopyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief