Mamiya Nederland

Nu leverbaar; de nieuwe PocketWizards!Geachte lezer,

Na lang wachten heeft PocketWizard de Europese versie van de MiniTT1 en FlexTT5 (Canon versie) gelanceerd.

South Burlington, VT - 21 Augustus 2009 - Wereldwijd zijn vele professionele fotografen afhankelijk van het Pocket Wizard radiografisch "triggering" systeem vanwege de betrouwbare prestaties, geavanceerde functies en het grootste bereik.(500 mtr) Voor meer dan 20 jaar hebben zij hun flitsapparatuur en camera's  draadloos getriggerd en beelden gemaakt die onmogelijk gemaakt konden worden zonder Pocket Wizard. Sinds de eerste introductie van Pocket Wizard hebben de professionele fotografen gevraagd naar een draadloos TTL systeem van Pocket Wizard. Door de zeer snelle ontwikkelingen op het gebied van de digitale fotografie, heeft Pocket Wizard een simpele oplossing bedacht voor draadloos TTL flitsen zonder beperkingen en ingewikkelde handelingen.

Pocket Wizard heeft het mogelijk gemaakt met het "slide-n-shoot"  principe van hun nieuwe ControlTL systeem waaronder de MiniTT1 transmitter en de FlexTT5 transceiver voor Canon en Nikon TTL systemen. Hierdoor ontstaan eindeloze mogelijkheden op het gebied van radiografische TTL flitsfotografie.

Nu is het mogelijk om perfecte draadloos gemaakte flitsfoto's  te schieten op locatie, in de studio, op moeilijk bereikbare plekken en in fel zonlicht zonder problemen met de communicatie. Canon en Nikon fotografen kunnen de nieuwe MiniTT1 transmitter en FlexTT5 transceiver gebruiken om 1 of meerdere speedlites aan te sturen met snelheden tot 6 beelden/sec.

De Mini TT1 transmitter is een kleine, compacte unit (7.1x4.8x3.3cm)die in de hotshoe van de camera kan worden geschoven en de FlexTT5 (9.1x7.4x3.6cm) is een transceiver en is geschikt om flitsers, camera's of beiden tegelijk te onsteken. Beide units interpreteren de complexe TTL data vanuit de hotshoe van de camera en zetten die om in een betrouwbaar digitaal radiosignaal. Fotografen kunnen nu hun TTL (of manual)speedlites op elke willekeurige plek neerzetten om een locatie/onderwerp uit te lichten. Elke Canon of Nikon flitsunit kan worden gekoppeld aan de FlexTT5 transceiver voor draadloze radiografische TTL flitsfotografie zonder het gebruik van kabels. Iedere verandering van ISO, diafragma of sluitertijd wordt automatisch doorgegeven en draadloos aangepast. Ook flitsbelichting-compensatie wordt draadloos gecommuniceerd.

De nieuwe MiniTT1 en FlexTT5 units zijn ook te gebruiken i.c.m de bestaande Pocket Wizard modellen om manueel  flitsers of remote camera's te triggeren.

Deze nieuwe Pocket Wizard producten zijn het begin van een nieuwe generatie producten met  draadloze remote control technologie en geavanceerde ControlTL firmware. Hieronder een aantal opties van het ControlTL systeem zoals:

E-TTL II ondersteuning: Nu heeft u TTL controle zonder de beperking van infrarood.

Dedication: Het systeem past de gekozen of veranderde instellingen, zoals ISO, sluitertijd, diafragma of flitscompensatie automatisch aan.

Manual Power Control: Verander de flitshoeveelheid, draadloos, van uw remote flitser(s) tot max. 3 onafhankelijke zones (A, B of C)

Hypersync: Skip de beperking van uw camera. Hypersync maakt het mogelijk om met sync. tijden van max. 1/8000s te flitsen.

Optimized HSS: De PocketWizards gaan automatisch in HSS-Speed Sync mode, wanneer u een snellere sync. tijd instelt op uw camera. Deze modus is zeer geschikt, wanneer u bijv. met een open diafragma wilt gaan flitsen.

Basic Trigger Mode: De MiniTT1 en FlexTT5 werken als een basis trigger systeem voor elke camera of flitser.

Frames per second: Schiet met een snelheid tot max. 6 beelden per seconde met uw remote E-TTL flitsers.

Programmable and Upgradeable: Door gebruik te maken van de nieuwe Pocket Wizard utility software is het mogelijk om, via een USB verbinding , firmware updates en upgrades  te downloaden, persoonlijke voorkeuren in te stellen en om de Learn-mode te programmeren. Mede hierdoor is het mogelijk om, in de toekomst, vernieuwde functies toe te voegen.

 

Levertijd: De Canon versie is nu op voorraad!

De Nikon versie wordt begin 2010 verwacht.

 

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief