Mamiya Nederland

Officiële introductie van Creative LightGeachte lezer,

Hierbij de introductie van Creative Light, een nieuw merk met hoogkwalitatieve producten voor een aantrekkelijke prijs.

Stockholm, Zweden - Een nieuw merk heeft zijn intrede gemaakt in de fotografiewereld en het lijkt erop dat zijn designers een hit hebben gescoord voor professionals en amateurs die op zoek zijn naar hoogkwalitatieve Light Shaping Tools voor een aantrekkelijke prijs.

Het merk heet "Creative Light" en is gemakkelijk te herkennen aan het frisgroen gekleurd "CL" logo. Creative Light biedt een volledige range softboxen, reflectoren, paraplu's, statieven en lichttenten, allemaal gemaakt met een Zweeds design.
Deze producten zijn ontwikkeld voor het gebruik in de studio, maar ook voor op locatie.

"De kwaliteit van alle Creative Light producten is uitzonderlijk; ze worden gemaakt volgens de hoogst mogelijke standaard, maar met een prijsniveau, die zeer acceptabel is", zegt Jenny Li, productmanager bij Creative Light.

Met deze nieuwe productlijn wordt het werk, of de opdracht, zeer makkelijk en snel gerealiseerd. Door het gebruik van verschillende softboxen, lampstatieven en reflectoren van Creative Light wordt het gemakkelijker om bepaalde lichteffecten te realiseren in alle situaties.

Tevens voorziet het bedrijf in zogenaamde how-to-do video's op hun website, www.creativelight.com, van alle producten.
In deze video's met real-life fotografen worden verschillende stylen en technieken gedemonstreerd en wordt het duidelijk hoe elk accessoire gebruikt kan worden.

De gehele lijn softboxen, met of zonder grids, kan met behulp van de uitgereide lijn speedringen, op zeer veel studioflits-merken gebruikt worden. Een paar voorbeelden: Profoto, Bowens, Elinchrom, Broncolor, Multiblitz, enz.

Voor verkoopadressen kunt u een email sturen naar: info@mamiya.nl

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
Tel: 075-6144724
support@mamiya.nl

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief