Mamiya Nederland

Pocket Wizard introduceert de ZoneController.South Burlington, VT - 23 Juni 2009 - Pocket Wizard, marktleider van innovatieve draadloze triggering-technologie, heeft een nieuwe aanvulling op het net geïntroduceerde MiniTT1 en FlexTT5 draadloze triggersysteem; namelijk de ZoneController.

De ZoneController biedt draadloze remote controle van meerdere flitseropstellingen.  Met deze unit kunt u 3 onafhankelijke zones, flitseropstellingen, van afstand instellen en controleren. De ZoneController geeft de fotograaf de vrijheid om de output van de flitser onafhankelijk in te stellen of hij nu werkt in E-TTL of Manual mode.

De ZoneController is kleiner dan de MiniTT1 en wordt in de hotshoe van de MiniTT1 of FlexTT5 geschoven. Door gebruik te maken van de Control-TL ‘taal', kan de ZoneController communiceren met een remote FlexTT5 die aan een flitser gekoppeld is. Elke remote FlexTT5 wordt onafhankelijk gecontroleerd, gebaseerd op de groep of zone(A,B,C) waar hij aan gekoppeld is.

Met de 3 draaiknoppen op de ZoneController is het mogelijk om afzonderlijk de zones A-B-C aan te passen. Dat kan in stappen van 1/3 f-stop met een totaal bereik van 6 f-stops (+3>-3 f-stop) wanneer men de flitser in manual mode gebruikt. Als de flitser is ingesteld op TTL, dan past de ZoneController de flitshoeveelheid aan, onafhankelijk van elke ingestelde zone.

Met de 3 schakelaars op de bovenkant kan de fotograaf switchen tussen TTL-Auto, manual of de zones uitschakelen. Voor de stroomvoorziening gebruikt de  ZoneController een kleine hoeveelheid stroom van de MiniTT1 of FlexTT5 unit waaraan hij gekoppeld is.

De ZoneController is ook compatibel met studioflitsers, waarmee max.3 verschillende zones gecreëerd kunnen worden, mits de studioflitser verbonden is met de FlexTT5 of de MultiMax. Toekomstige mogelijkheden voor studioflitsers  zijn in de planning.

De ZoneController is nog in ontwikkeling en wordt na de zomer verwacht. Prijs is nog niet bekend.

Pocket Wizard G-Wiz 2x buidel.

Tevens is er voor de bestaande Pocket Wizard Plus II en MultiMax modellen een buidel beschikbaar; de zogeheten Pocket Wizard G-Wiz 2x.

Deze buidel van nylon kan 2 Pocket Wizard PlusII of MultiMax units herbergen.

Adviesprijs: €14,50 ex BTW en uit voorraad leverbaar.

 

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl

 

 

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief