Mamiya Nederland

Profoto aanbiedingen verlengd.Geachte lezer,

Doordat de Profoto aanbiedingen een groot succes zijn gebleken, hebben ze besloten om deze te prolongeren. De batterypacks zijn op dit moment het populairste, maar ook de Pro-7a aanbieding is zeer zeker interessant.

Profoto flitsapparatuur staat bekend om een aantal kenmerken:

De apparatuur is robuust gebouwd, is overzichtelijk, beschikt over een korte flitsduur, een korte recycletijd, een zeer constante output, een zeer constante kleurtemperatuur, en is overal ter wereld gemakkelijk te huren.

Tevens beschikt Profoto over een groot assortiment light shaping tools, zodat u in elke situatie het gewenste effect kunt bereiken en welke op elke flitskop van Profoto is te gebruiken.

Door gebruik te maken van Profoto flitsapparatuur, zult u als fotograaf, nog meer kwaliteit uit uw digitale camera/achterwand halen. Wanneer u Profoto flitsapparatuur een keer wilt huren om het licht te 'proeven' kunt u terecht bij onze Profoto dealers die op onze website te vinden zijn. Zo kunt u uzelf overtuigen van de hoge lichtkwaliteit en het gebruiksgemak die Profoto flitsapparatuur biedt.

Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met eind Augustus 2009 en zijn ook na te lezen op onze website door op de volgende link te klikken:

http://www.mamiya.nl/producten/productbrochures/profoto_test/

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507DG Zaandam
Tel: 075-6144724
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief