Mamiya Nederland

Profoto herfstaanbiedingen.Dit najaar heeft Profoto weer een aantal zeer interessante aanbiedingen gemaakt in de vorm van 2 batterypacks en de Compact serie.

Deze aanbiedingen zijn geldig van Oktober t/m 31 December 2008.

De Profoto Pro-B2/R batterypack is de ultieme battery-powered flitsgenerator die verkrijgbaar is op de markt. Dat zeggen ze niet zomaar bij Profoto, want met de volgende specificaties is dit een indrukwekkende flitsgenerator. De generator beschikt over 2 aansluitingen, een snelle recycletijd van 0.04-1.8 sec, een zeer korte flitsduur van 1/7.400-1/2.200 sec, en een bereik over 8 f-stops. En op 1 acculading kunnen ongeveer 200 flitsen op vol vermogen gemaakt worden. Door deze specificaties en de "first-class" lichtkwaliteit is de Pro-B2 met recht de leider van alle batterypacks. Er is geen twijfel mogelijk, deze generator biedt absolute studiokwaliteit ook op locatie!

Bij aankoop van een Profoto Pro-B2/R generator ontvangt u een GRATIS Profoto Pro-Head met 250W instellicht incl. Zoomreflector ter waarde van €1245,- excl.BTW

Een van de absolute toppers onder studio/mobiele flitsapparatuur is de Pro-7B batterypack van Profoto, waarmee uitstekend op locatie of in de studio te werken is. De Pro-7B is gemaakt voor topprestaties en is daarvoor uitgerust met eerste klas materialen, maar ook het design is niet vergeten, waardoor deze generator een professionele en robuuste uitstraling heeft. Met de Pro-7B heeft u 1200Ws tot uw beschikking en kunt u 250 opnames op vol vermogen maken. Verder heeft deze generator ook behoorlijke specificaties zoals een flitsduur van 1/1400-1/3000 sec. en een recycletijd van 0.09-2.8 sec. met een gewicht van 11,5 KG.

Bij aankoop van een Profoto Pro-7B generator ontvangt u een GRATIS Profoto Pro-B Head incl. Disc reflector ter waarde van €705,- excl.BTW

En als laatste, maar zeker niet het minste, de Compact serie.

Voor professionele fotografen die een hoge kwaliteit flitslicht nodig hebben, in een simpel te gebruiken unit, is de Compact serie de perfecte keuze. Waarom? Omdat ze de kwaliteit en veelzijdigheid bieden waar Profoto om bekend staat en om de zeer betaalbare prijs. En doordat de Compact serie nu ook verkrijgbaar is in een radioversie, die samenwerkt met Pocket Wizard, ontstaat er een zeer betrouwbaar systeem, zodat de professional zorgeloos kan fotograferen. Verder zijn alle Light Shaping Tools te gebruiken op de Compact serie en mede daardoor ontstaat er een ruime keus aan lichteffecten. De Compact serie is te verkrijgen in 300 / 600/ 1200Ws units en u kunt kiezen tussen met of zonder radio-ontvanger ingebouwd. Tevens zijn er een aantal verschillende kits in het assortiment. De losse koppen worden geleverd zonder reflector.

Nu bij aankoop van 2x Compact head (maakt niet uit welke versie) ontvangt u 2x Gratis statief, 2x Gratis paraplu en een Gratis tas ter waarde van €249,- excl. BTW. (Zie onderstaande afbeelding).

 

Deze acties zijn geldig van Oktober t/m 31 December 2008.

Voor verkoopadressen kunt u op onze website www.mamiya.nl terecht.

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
support@mamiya.nlCopyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief