Mamiya Nederland

Twee interessante Light Shaping Tools in het spotlicht.Geachte lezer,

Hierbij wil ik u kennis laten maken met twee zeer interessante Light Shaping Tools; namelijk de Spot Small en Fresnel Small.

De Fresnelspot projecteert een heldere, crispy lichtbundel, gelijkend aan dat van natuurlijk zonlicht en wordt veel gebruikt bij product, food, maqette en portretfotografie. Maar ook in andere takken van de fotografie is men in staat om met deze 2 tools, de nadruk op een onderwerp te leggen en zo een creatief effect in het beeld te maken. De Fresnelspot bestaat uit een compacte, geventileerde metalen behuizing met een glazen fresnellens van 15cm doorsnede. Met de kleine knop aan de bovenkant kan men de opening van het diafragma binnenin bepalen en daardoor ook de doorsnede van de lichtbundel. Aan de voorkant kunnen filters worden gemonteerd voor toegevoegde effecten.

De Spot Small is een high-quality optische spot die men kan focussen en waarmee patronen of maskers geprojecteerd kunnen worden op het onderwerp. Ideaal dus, om theatrale lichteffecten te creëren met een kleinste diameter van 5 cm op een afstand van 90cm. Er kunnen M size(7 cm) gobo's gebruikt worden in de spot voor aangepaste patronen.

Deze twee Lightshaping Tools zijn op elke Profoto kop te gebruiken.

Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden.

 

Adviesprijzen:
Fresnel Small  €889,- excl. BTW
Spot Small  €589,- excl. BTW

Uit voorraad leverbaar.

 

Met vriendelijke groet,

Peter de Boer

Mamiya Studiopartners BV
Penningweg 87b
1507 DG Zaandam
www.mamiya.nl
support@mamiya.nl
Tel:075-6144724

 Copyright © Mamiya Nederland
Klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief